top of page

MINDFUL SERVICES VOOR BEDRIJVEN

Mentale en fysieke fitheid met (online) mindfulness en bedrijfsfitness

Workshops, een-op-een coaching en online trainingen. Voor bedrijven die thuiswerken en flexwerken stimuleren en vitaliteit ook hoog in het vaandel hebben staan. Samen met je collega’s heb je een online adem-meditatiesessie, yoga- en/of mindful bootcamples. Speciale oefeningen die afgestemd zijn op het bedrijfsleven om zo je medewerkers wat extra ontspanning, adempauze, energie en bewustwording te geven.

ONLINE ADEM-MEDITATIESESSIES (1-5 X PER WEEK, 30 MINUTEN)

Rust in het hoofd en energie. Een adem-meditatiesessie geeft richting en focus aan je werkdag. Door bewust te ademen, kom je los van je gedachtenpatronen en wordt het helder in je hoofd. Het geeft een energieboost.en een positieve stress reactie. Hierdoor reageert het lichaam met de afgifte van hormonen die zorgen voor energie. Na deze oefening kun je geconcentreerd en zeer productief werken.

Online Yoga

ONLINE MINDFUL YOGA (1-3 X PER WEEK, 1 UUR)

Ontspanning door inspanning met Mindful Yoga. Stretchoefeningen voor o.a. rug, nek en schouders na een werkdag achter de computer met focus op de ademhaling en het hele lichaam. Bewust het werk loslaten, het hoofd tot rust brengen en het stresslevel na een dag hard werken te verlagen. Met een ademhalingsoefening breng je het zenuwstelsel tot rust. Uit je hoofd en in je lijf.

Yoga at Home

ONLINE MINDFUL BOOTCAMP (1-3 X PER WEEK, 1 UUR)

Kracht, conditie en stretchoefeningen. Een pittige fysieke training waarbij je wordt uitgedaagd je fysieke grenzen te stretchen zonder deze te overschrijden. Het doel van de les is om met meer energie te eindigen dan je begonnen bent. Met de juiste ademtechniek, welke ook door topsporters wordt gebruikt, verbeter je ook nog eens je ademconditie.

Online Workout

ONLINE MINDFUL WORKSHOPS

Verschillende online workshops. Vraag naar de mogelijkheden.

Working from Home
bottom of page