top of page

GRATIS WORKSHOP

Maak van 2023 je fitste jaar ooit! 

Zonder dieet, sportschool en ingewikkelde regels

Je hebt een druk bestaan met een pittige job, kinderen en een leuk sociaal leven en de dagen vliegen voorbij. Echt energiek voel je je al een tijd niet meer en alles zit net te strak. Je hebt zo geen zin in weer een (crash)dieet, of een slappe sportschool poging. Je wilt nu eens goed en blijvend resultaat! Je lekker voelen, sterk en energiek en niet voor een maand, maar voor de rest van je leven!
 

Ik laat je zien, hoe je lekker in je vel kan komen, je energielevel kan opkrikken en blijvend gewicht kan verliezen.., zonder dat je daarvoor je hele leven op z’n kop hoeft te zetten! 

Datum en tijd workshop: 8 februari 20.00 uur 

online ademsessie mindfulness_edited.jpg
WhatsApp Image 2021-11-27 at 19.17.37 (1).jpeg
De workshop is live én super interactief

Er is ruimte voor al je vragen hierdoor zijn er maar een beperkte plekjes vrij.
 

Leef gezonder is het advies aan de bevolking van Nederland, want het aantal mensen dat aan welvaartziekten lijdt stijgt en stijgt. Ook jij maakt je wel eens zorgen of je wel goed bezig bent wat betreft je leefstijl. Je leest over gezonde trends en diëten en vraagt je af wat nu eigenlijk gezond leven is. Je hebt ook eigenlijk helemaal geen zin om het uit te zoeken, welk dieet het beste is en welke manier van trainen en of je wel/niet aan koude-training moet doen, of aan yoga.

Wat je wel weet is dat je je fitter zou kunnen voelen. Dat wil je ook!
 

Dit herken je waarschijnlijk ook:

  • Als je wakker wordt heb je weinig energie en je hebt last van energie dips gedurende de dag.

  • Je voelt je vaak stijf, vooral sochtends als je wakker wordt.

  • Je hebt veel behoefte aan zoet en/of zout

  • Je voelt je vaak gejaagd

  • Je zit veel in je hoofd
     

Als dit herkenbaar voor je is dan is deze Workshop voor jou!
 

Meld je Nu Gratis aan!

Datum en tijd workshop: 8 februari 20.00 uur

HALLO

Mijn naam is Danny Reijn-Ruijgrok en ik weet uit ervaring dat lekker in je vel zitten meer is dan alleen gezond eten, of flink sporten, of veel leuke dingen doen. Het gaat om de juiste balans vinden, tussen alle dingen die goed voor je zijn en ook nog genieten van af en toe een guilty pleasure. Alles of niks gaat op de lange termijn niet werken!

Ik kan het weten, want ik heb dat vaak geprobeerd. Ik kon doorslaan in overdreven gezond doen met voeding en sporten, om vervolgens helemaal los te gaan met eten en drinken, want dat had ik wel verdient toch na zo extreem gezond te leven? Erna voelde ik me vaak leeg en down en moest ik weer een paar dagen herstellen om vervolgens de cyclus weer opnieuw in te gaan. Energie opbouwen en vervolgens weer volledig afbreken. Zo zonde! 

Nu heb ik voor mezelf de juiste balans gevonden waarin ik gezond leef en volop geniet en me lekker voel. Energiek, blij en fit, niets meer en niets minder! En dat gun ik jou ook! In de masterclass vertel ik je de 4 stappen die ook jou weer super fit maken en hormonaal in balans kunnen brengen!
 

Meld je Nu Gratis aan!

Datum en tijd workshop: 8 februari 20.00 uur

WhatsApp Image 2021-11-27 at 19.22.37 (1).jpeg
bottom of page