top of page

GRATIS Checklist

Energiek en superlekker in je vel na je 44e in 10 stappen!

Heb jij behoefte aan meer energie en een fitter lijf?

 

Wil jij je weer sterk en trots voelen als je in de spiegel kijkt, zonder daarvoor moeilijke diëten te volgen of dagelijks in de sportschool aan de gewichten te hangen? 

 

Download dan nu de gratis Do’s en Dont’s, om na je 44e super lekker in je vel te zitten en ontdek hoe jij met relatief kleine aanpassingen weer snel energie hebt en blij bent met je lijf. 

online ademsessie mindfulness_edited.jpg
WhatsApp Image 2021-11-27 at 19.17.37 (1).jpeg
Herkenbaar?
 

Als de wekker gaat voel je je al moe en dan moet de dag nog beginnen.

Met moeite kom je je bed uit en je sleept jezelf naar de badkamer. 

Pff in de spiegel zie je wallen, weinig kleur en ook het lichaam is niet meer wat het geweest is. Gauw onder de douche, ontbijten en naar het werk. 


Je komt de dag wel door, maar de energie dip na de lunch en het cup of soup momentje zijn altijd er ook.

 

Het kost je moeite om de hele dag geconcentreerd bezig te zijn. Je mist de drive en de energie en worstelt je soms echt door de dag. Wat gaan we vandaag weer eten bedenk je onderweg naar de supermarkt en omdat je geen inspiratie hebt, kies je maar weer voor het verspakket, dan hebben jullie toch een redelijk gezonde maaltijd.

Na het eten plof je uitgeblust op de bank en verlang je stiekem alweer naar je bed. Maar dat is niet gezellig voor de partner en/of kids, dus even volhouden met een serietje.


In bed pieker je nog wat voor je in slaap valt..., is dit het nou?

Ergens weet je dat je je lekkerder kan voelen, maar hoe? Tot een paar jaar geleden ging dit gewoon vanzelf. Je stond op en gaan! Zin in de dag, energie genoeg en je was tevreden en blij met hoe je eruitzag. Nu lijkt alles lastiger te gaan. Je lichaam werkt ook anders lijkt wel. je komt sneller aan, hersteld minder van een wijntje, je huid en haar zien er minder uit… Zou het een midlife zijn? 

Download nu de gratis Do’s en Dont’s en ontdek hoe jij met relatief kleine aanpassingen weer snel energie hebt en blij bent met je lijf.

Hi, mijn naam is Danny, lifestyle- en mindfulness coach 

Jij wilt je lekkerder en energieker in je vel voelen nu je de 40 (ruim) gepasseerd bent en je hebt geen zin meer in strenge diëten, heftige sportsessies, of andere extreme hypes. Die tijd heb je gehad en het leven moet wel leuk blijven, zeker nu je bijna op de helft bent! 

 

Ik help vrouwen, die in de nazomer van hun leven zijn, om te gaan met de fysieke, hormonale en mentale veranderingen die deze periode met zich meebrengt. 

Zodat zij zich juist in deze periode, richting de menopauze, energiek, vol vertrouwen en lekker in haar vel voelt. 

 

Over het algemeen heb ik me altijd fit, slank en energiek gevoelt. Ik heb al vroeg (sinds mijn 17e) van sporten mijn werk gemaakt en verdiep me al zolang ik me kan herinneren in gezondheid en de vraag hoe ik dit kostbare “geschenk” zo lang mogelijk bij me te houden. 
 

Van dichtbij heb ik gezien hoe van relatief jonge vrouwen (45-55 jaar) de gezondheid werd afgenomen en hoe kwetsbaar het leven ineens kan zijn. Dit heeft mij nog dankbaarder gemaakt voor mijn gezonde lichaam en geest en doen beseffen dat werken aan gezond ouder worden de hoogste prioriteit is. Zonder gezondheid, is niets meer belangrijk!  
Geld, reizen, dure auto’s, de nieuwste mode, het is allemaal niets waard als je gezondheid wegvalt. 

 

Nu weet ik dat gezondheid niet helemaal maakbaar is en dat ziek worden bij het leven hoort en dit ieder van ons kan overkomen. Toch hebben we zeker invloed op hoe fit, sterk, relaxed, gezond en energiek we ons voelen, door te werken aan een gezonde lifestyle. 

 

En daar help ik vrouwen zoals jij bij! Met al mijn verzamelde kennis, ervaring en scholing op het gebied van voeding, training, hormonen, ademhaling en mindfulness, heb ik al meer dan honderd vrouwen mogen begeleiden. Mijn aanpak is praktisch, resultaatgericht, haalbaar en altijd persoonlijk op maat. 

WhatsApp Image 2021-11-27 at 19.22.37 (1).jpeg
bottom of page