top of page
WhatsApp Image 2021-11-27 at 19.22.37 (1).jpeg

High Performance Lifestyle Programma

Fit, energiek en vol zelfvertrouwen in je lichaam!

Lifestyle programma voor ambitieuze vrouwen.

Voor je ideale gewicht, lekker in je vel en hormonaal in balans!

Transformerend, haalbaar, efficiënt en persoonlijk op maat!

Dit beloof ik:

Persoonlijk

Geen standaard programma, maar maatwerk. 

Met 1-1 begeleiding.

Resultaat garantie

Alles gedaan en geen resultaat?

Je krijgt je geld terug.

Haalbaar

Niet je hele leven rigoureus omgooien en toch maximaal resultaat. 

Je weet dat het anders moet!

‘s Ochtend als je wakker wordt stap je meteen in de sneltrein. Je bent voor het mooie net iets te lang blijven liggen…, je bent ook nog moe! Vanavond vroeg naar bed, neem je je voor. Snel aankleden, beetje make-up. Als je in de spiegel kijkt zucht je. Net iets te zwaar, wallen, doffe huid. Maar gelukkig geen tijd om er lang bij stil te staan, want de plicht roept. 

Kinderen aankleden, ontbijt klaarmaken, zelf een boterham naar binnen werken, kids naar school en door naar het werk. Je bent goed in je werk en je hebt veel verantwoordelijkheden. Af en toe is het behoorlijk stressvol en drukken de verantwoordelijkheden zwaar op je schouders. Had je maar wat meer energie, dan ging het vast net iets gemakkelijker. 

De lunch gaat meestal tussen de bedrijven door, of achter de PC. Een boterham is dan wel zo gemakkelijk. Soms lunch je ook buiten de deur met klanten, of collega’s. Dan kies je een salade en daar geniet je van. Dat zou je vaker moeten doen. Na werk even snel langs de supermarkt voor het avondeten. Je kiest een makkelijk maaltijd met groenten dat snel op tafel kan. Dan de Kids ophalen, koken, verhaaltjes voorlezen en na het bedritueel neerploffen op de bank. Oh nee, nog een beetje werken, want anders loop je morgen weer achter de feiten aan. Een glaasje wijn erbij voor de ontspanning en dan naar bed. Je valt als een blok in slaap, maar wordt na enkele uren zwetend wakker.. Zou het de overgang al zijn? Of komt het door de alcohol misschien. Morgen geen wijn voor het slapen neem je je voor en misschien sporten..? Maar morgen start het hele ritueel opnieuw en de goede voornemens stapelen zich op.

WhatsApp Image 2021-11-27 at 19.23.25.jpeg

Marina

"Ben met het High performance lifestyle programma begonnen omdat ik niet weer het zoveelste dieet wilde doen, maar echt structureel mijn leefstijl wilde verbeteren. Onder de super begeleiding van Danny zijn er veel stappen in de juiste richting gezet. Door de proeven aan veel verschillende interventies kom je er stap voor stap achter wat goed bij je past en neem je die stappen mee in je eigen schema. Een schema welke je na het programma goed zelf kan voortzetten en welke dus echt helpt om de verandering de standaard te maken. Danny dank je wel! En we houden contact."

Johanneke

"Samenwerken met Danny in de HPLT training heeft mijn leefstijl echt veranderd! Niet alleen ben ik 5 kilo kwijt; ik voel me ook veel energieker en heb door deze training een nieuw ritme aangeleerd waarin gezond eten, bewegen en adem/ meditatie een plekje heeft gekregen IN mijn dagelijkse ritme van een uitdagende job, kids en meer. Eerlijk is eerlijk; ik ben mezelf soms behoorlijk tegengekomen en zag heel wat beren op de weg. Met de begeleiding van Danny in combi met doorzettingsvermogen en het ontwikkelen van mildheid zodat het op een bij mij passend tempo kon heb ik mooie resultaten gehaald. Het leukste vind ik misschien nog wel dat ik me veel fitter voel en meer energie ervaar dan voorheen. Daarnaast merk ik dat ik nieuwsgierig ben geworden naar meer en een eigen ritme heb gevonden. Kortom: ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb! Samenwerken met Danny beveel ik zeker aan. Ze luistert goed tussen de regels door en kan daarmee goed coachen, ze heeft verstand van zaken en neemt echt de tijd voor je. Ze is inlevend, vakkundig en stimulerend."

Claudia

"Echte aanrader en life changing! Ik hou niet van sporten en door drukte lastig om gezond te eten, maar ik wilde wel graag meer energie. Onmogelijk zou je zeggen, maar het is mij gelukt! Gelukt om meer te genieten van wat echt lekker eten is en meer variatie te zoeken in de gezonde alternatieven. Resultaat? Naast kiloverlies, veel lekkerder in mijn vel, slaap niet meer overdag, minder drang naar suikers en ik heb meer energie dan te voren. Danny heeft mij op zoveel vlakken kennis laten maken met een gezonde levensstijl die ik nooit zonder haar hulp had kunnen bereiken. Ademhalingsoefeningen die ik kan inzetten, sporten op een goede, snelle en intensieve manier zonder dat het te veel tijd kost, anders eten en bewust wording creëren. Danny is een top coach & trainer, oprecht betrokken, denkt met je mee op alle vlakken en heeft me echt deze transitie laten ondergaan. Ik kan het echt iedereen aanbevelen! Ze is een topper ❤️"

online ademsessie mindfulness_edited_edited.jpg

Hoe zou het zijn als

 • Je ‘s ochtends fit en uitgerust uit zou bed stappen met energie voor de dag

 • Je in de spiegel kijkt en je trots voelt en tevreden bent met wat je ziet. Je ziet er eigenlijk verdomd goed uit voor je leeftijd! 

 • Je niet meer het gevoel hebt continue achter de feiten aan te moeten rennen, maar je in control voelt. Ja het is druk, maar het gaat goed 

 • Je niet meer steeds je energie op peil hoeft te brengen met ongezonde snacks of koffie, maar je je de hele dag door energiek voelt

 • Je ‘s avonds na het werk niet uitgeblust neerploft, maar de energie hebt om te sporten of een wandeling te maken, al dan niet samen met je partner. 

 • Je geen wijn nodig hebt om te ontspannen, omdat je stresslevel overdag niet zo hoog is opgelopen. 

 • Je een haalbare strategie had om gezond te eten en te bewegen die je een leven lang kunt volhouden, ongeacht de levensfase waar je in zit. 

 • Je wist hoe je vrienden kunt blijven met je hormonen 

 • Je jezelf weer mooi en sexy voelt en 

 • Je libido weer past bij een vrouw van jou leeftijd (nee, je zin in seks verdwijnt niet doordat je ouder wordt ;))

  Wat je nodig hebt is een leefstijlplan, waarmee je zonder heel je leven om te gooien, weer energiek, slank en fit wordt. 

The High performance lifestyle

Als ambitieuze vrouw wil je investeren in je gezondheid om ook op de lange termijn energie te houden voor je werk/onderneming en je gezin. Je maakt je nu soms zorgen of je wel goed bezig bent en hoe lang je het zo nog volhoudt om op de toppen van je kunnen te functioneren. Je voelt je vaak uitgeblust en overprikkeld. Je beseft dat het tijd is om duurzaam te investeren in een gezonde lifestyle.

Je weet niet hoe je het goed moet aanpakken, zodat het ook op de lange termijn voor je werkt. Het gevolg is dat je steeds weer opnieuw begint met een voornemen en het nu wel vol te houden. Maar na een paar weken verval je toch weer terug in je oude patronen. De drukte neemt de overhand en je kiest toch weer voor dat glaasje wijn ter ontspanning, of een netflixje ipv een wandeling. Vervolgens ben je super teleurgesteld in jezelf. Het is weer niet gelukt!

En voor je weer toe bent aan de volgende poging ben je weer een paar maanden verder. Hoe lang ga je dit nog op deze manier doen? Je wordt er niet jonger op en helaas neemt je vitaliteit steeds meer af naarmate we ouder worden. Maar het is nog niet te laat! Je kunt het tij nog keren en het verval de rug toekeren ;)

 

En je hoeft het niet alleen te doen, want ik ga je helpen! 

Met de High Performance Lifestyle programma geef je jezelf een gestructureerd plan en een coach die jou erbij gaat helpen. Niet meer zelf uitvogelen en schieten met losse leefstijl flodders, maar stap voor stap opbouwen naar een leefstijl die helemaal bij jou past!

Het programma bestaat uit deze 5 pijlers

Ademhaling: aan de basis van je gezondheid staat een functionele ademhaling. James Nestor omschrijft het op de meest efficiente manier: No matter what you eat, how much you exercise, how skinny or young or wise you are, none of it matters, if you are not breathing properly. 

 

Voeding: Na een 10-daagse Detox kuur (geen sap-kuur) waarbij je 3-5 kilo gewicht verliest, je huid gaat glanzen en je darmen optimaal gaan functioneren, volgt een voedingsplan die past bij de huidige tijd. Geen dieet, maar een blijvend haalbaar voedingspatroon. En waarbij je ook nog bitterballen mag blijven eten ;).

 

Training: Een sportschema persoonlijk door mij voor jou op maat gemaakt. Bestaande uit kracht en conditietraining en die jij lekker thuis, buiten, of desgewenst in de sportschool kan doen.
 

Ontspanning: We brengen een structuur aan in je dag, met momenten van bewuste ontspanning die ervoor zorgen dat jij meer plezier beleefd en de controle weer voelt over je leven.

 

Hormonen: De rode draad door de training is de hormoonbalans. Alle facetten van de training hebben een positief effect op jouw hormoonbalans en in mijn online platform leg ik je precies uit hoe dat werkt. 
 

online yoga mindfulness.jpg

Nu even concreet!

Het HPLP is een reis van 4, 8 of 12 weken intensieve begeleiding door mij, waarin jij je super fit, sterk en lekker in je vel gaat voelen. 

1-1  coaching: Elke week hebben wij een coachingsgesprek van 30 minuten, waarin we spreken over jouw voortgang en resultaat en waar nodig kunnen bijsturen. 

 

Whats-app coaching: Je hebt gedurende het programma mij in je broekzak voor vragen over de training en support. Ik ben je grootste cheerleader en ben er voor je om je te motiveren en aan te moedigen. Je staat er niet alleen voor! 

 

10 daagse detox kuur: inclusief supplenten, receptenboek en intensieve begeleiding van mij. Deze kuur start in week 2 van het programma. Na deze kuur barst je van de energie en ben je 2-4 kilo lichaamsgewicht verloren. 

 

Online academy: 4, 8 of 12 modules waarin je alles leert over Voeding, training, ademhaling en hormonen, voor meer energie, rust in je hoofd en een krachtig lijf.
 

Persoonlijke opdrachten: meditaties, ademhalingsoefeningen en trainingsschema’s op maat.

 

Duurzame gedragsverandering: na deze training heb jij de tools en het plan die ervoor gaan zorgen dat je ook na het programma nog heel lang energiek, blij en fit blijft! 

Community: De High Performance Lifestyle club is de plek om gelijkgestemden te ontmoeten. De plek om je ervaringen te delen en je te laten inspireren over High Performance lifestyle. De community is dé plek waar we samen verder komen dan alleen.

Hallo

Mijn naam is Danny Reijn-Ruijgrok en ik weet uit ervaring dat lekker in je vel zitten meer is dan alleen gezond eten, of flink sporten, of veel leuke dingen doen. Het gaat om de juiste balans vinden, tussen alle dingen die goed voor je zijn en ook nog genieten van af en toe een guilty pleasure. Alles of niks gaat op de lange termijn niet werken!

Ik kan het weten, want ik heb dat vaak geprobeerd. Ik kon doorslaan in overdreven gezond doen met voeding en sporten, om vervolgens helemaal los te gaan met eten en drinken, want dat had ik wel verdient toch na zo extreem gezond te leven? Erna voelde ik me vaak leeg en down en moest ik weer een paar dagen herstellen om vervolgens de cyclus weer opnieuw in te gaan. Energie opbouwen en vervolgens weer volledig afbreken. Zo zonde! 

Nu heb ik voor mezelf de juiste balans gevonden waarin ik gezond leef en volop geniet en me lekker voel. Energiek, blij en fit, niets meer en niets minder! En dat gun ik jou ook! En daarom heb ik van mijn Lifestyle een 8 weeks programma gemaakt, waarin ik jou helemaal meeneem in de dingen die ik doe en zo goed voor mij werken. Zo kan jij je ook net zo energiek, fit en blij voelen! 

.

WhatsApp Image 2021-11-27 at 19.17.37 (1).jpeg

Our Services

4

De basis

Ervaar de High Performance Lifestyle, 725,- 
 

4 weken programma 

Academy met krachtige opdrachten

10-daagse detoxkuur 

Persoonlijk contact met Danny

Wekelijks 30 minuten coaching

Toegang High Performer Woman Club

8

De verdieping

Voel je High Performer!

975,-
 

8 weken programma 

Academy met krachtige opdrachten

10-daagse detoxkuur 

Persoonlijk contact met Danny

Wekelijks 30 minuten coaching

Toegang High Performer Woman Club

12

Integratie

Ben de High Performer!

1199,- 

 

12 weken programma 

Academy met krachtige opdrachten

10-daagse detoxkuur 

Persoonlijk contact met Danny

Wekelijks 30 minuten coaching

Toegang High Performer Woman Club

EJ

"Heel fijn om samen met Danny de hobbel om weer fit te worden te nemen. Haar benadering met aandacht voor lichaam, geest én de wereld om je heen, maakt dat het als een kadootje voelt om te trainen!"

Lisa

"Trainen met Danny is fijn! Ze past de training moeiteloos aan op jouw niveau, heeft een heel arsenaal aan oefeningen die ervoor zorgen dat je volop variatie hebt en is daarbij een attent en geïnteresseerd mens. Ze straalt rust en professionaliteit uit."

Maaike

"Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met de mindful bootcamp-lessen van Danny. Sinds een aantal maanden volg ik een keer per week prive-training. Heerlijk om buiten te sporten! Danny is een fijne, aandachtige coach. Ze stimuleert je en luistert goed naar je wensen. Ze heeft veel kennis over bewegen, ademhalen, voeding, levensfases en leefstijl. Die kennis deelt ze op een prettige en positieve manier. Ik kijk er altijd weer naar uit om me door haar te laten coachen. Als je op zoek bent naar iemand die je helpt om bewegen (weer) fijn te vinden, dan beveel ik Danny van harte aan!"

Get in Touch

06-24380439

Thanks for submitting!

bottom of page